Dutch-Riviera-Logo-header

Van mijn werkgever had ik de opdracht gekregen om nieuwe loungebanken voor buiten aan te schaffen. De strandbar waar ik werk was pas nog vernieuwd en daarom wilde mijn werkgever ook een aantal nieuwe loungebanken voor buiten. Het leek mij heel erg leuk om dit te doen en daarom ging ik direct aan de slag.

Perfect design

loungebankVia het internet was ik op zoek gegaan naar nieuwe loungebanken. Al snel kwam ik terecht op de website van Dutch Rivièra, omdat ik had gelezen dat zij mooie design banken leveren.

Op de website zag ik veel foto’s staan die er wel goed uitzagen en daarom ben ik samen met mijn werkgever naar de showroom gegaan. In de showroom hebben wij de banken nog kunnen zien.

Samen met mijn werkgever heb ik een lijst gemaakt, omdat wij niet allemaal dezelfde banken willen hebben. Door de grote order kregen wij ook nog extra korting.

Omdat de banken niet allemaal op voorraad waren moesten wij twee weken wachten totdat de banken er zouden zijn. Op de afgesproken datum kregen wij de banken binnen.

Toen wij de banken neer hadden gezet, waren wij tevreden over hoe het er uitzag!

Door Redactie