Koh Samet

Jij wilt graag naar een plek op vakantie waar het rustig is. Jij bent niet een persoon die naar drukke steden op vakantie wilt. Je wilt je vakantie juiste gebruiken om tot rust te komen. Zodat je na de vakantie weer volop aan het werk kunt. Dan is Koh Samet de ideale vakantiebestemming voor jou. Je kunt hier namelijk genieten van de heerlijke rust van de Thaise stranden. Dit eiland is namelijk vooral bekend onder de Thaise toeristen. Veel Thaise inwoners kiezen er in de zomer voor om hier hun vakantie te besteden. Daarom vind je hier maar weinig massatoerisme. Dit eiland is heel erg klein, waardoor je deze helemaal te voet kunt bewandelen. Dit maakt het een ideaal eiland om lekker in de avond te bewandelen tijdens de zonsondergang. Ook kun je op dit eiland toch genoeg activiteiten doen, zowel overdag als in de nacht.

Watersporten rondom het eiland

Koh Samet is ook de ideale vakantiebestemming als je van watersporten houdt. Veel mensen kiezen er namelijk voor om hier te leren duiken. Je hebt hier namelijk langs de kust mooie plekken waar je kunt leren duiken. Hierdoor is het de perfecte plek om aan verschillende watersporten te doen. Hierbij moet je denken aan kajakken, duiken en een bootje huren. Door het ondiepe water op sommige plekken kun je hier ook heel erg goed leren duiken. Op deze plekken kan er namelijk vrij weinig fout gaan in het water. 

Koh Samet

Uitgaan

Je kunt op het eiland van Koh Samet ook prima uitgaan. Je vindt hier namelijk hele leuke uitgaansplekken. Je zult hier niet gauw hele grote discotheken tegenkomen. Je vindt hier namelijk voor kleine lokale barretjes en hier en daar een kleine discotheek. Ook zul je hier dus niet met honderden mensen tegelijkertijd in een discotheek staan.

Door Redactie