kunstgras prijs

Bij het aanleggen van een tuin van kunstgras wil je natuurlijk een mooi resultaat, gelukkig zijn de grassoorten tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voor de kunstgras prijs hoef je het niet te laten, want dat door de vele soorten vind je altijd een mooie soort die binnen je budget past. Het gras is verkrijgbaar in verschillende lengten vezels, voor een strakke moderne tuin kies je misschien voor kort gras. Wil je gras wat niet gemaaid is dan kan dit ook met een langere vezel.

kunstgras prijs

Verschillende prijzen om te leggen

Vooraf is de kunstgras prijs voor het leggen niet te zeggen, het ligt er namelijk aan welke werkzaamheden er precies moeten worden gedaan en waar je gebruik van wilt maken. Laat je de kantopsluiting ook doen, of heb je op bepaalde gedeelten in de tuin ook valdemping nodig? Aan de hand van deze combinaties komt er een prijs naar buiten, op de complete prijs kun je ook besparen door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren.

Voor iedereen een mooie tuin

Gelukkig is een kunstgras prijs voor iedereen betaalbaar, vanaf een laag bedrag per vierkante meter is er al een mooie grassoort te koop bij grasengroenkunstgras.be. Hoe hoger de prijs hoe realistischer het gras eruit ziet, dit heeft te maken met de lengte en de samenstelling van de vezel. Bij de duurdere soorten zijn er andere materialen toegevoegd om een beeld te krijgen zoals een echt grasveld is. Je kunt ook een aantal staaltjes op vragen om met eigen ogen de verschillende soorten te zien.

Door Redactie