grootvakstelling

Efficiënt gebruik maken van je magazijnruimte is essentieel voor een soepel logistiek proces. Een goed georganiseerd magazijn zorgt voor een betere productiviteit en kostenbesparing. Gelukkig zijn er tegenwoordig innovatieve oplossingen beschikbaar om je magazijnruimte optimaal te benutten. In deze blog bespreken we twee van deze oplossingen: de palletstelling en de grootvakstelling.

Palletstelling

Een palletstelling is een veelgebruikte oplossing om producten op te slaan. Deze stellingen zijn speciaal ontworpen om pallets veilig en efficiënt op te slaan. Palletstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van je magazijn. Hierdoor kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Met een palletstelling kun je eenvoudig de hoogte van je magazijn benutten. Door gebruik te maken van heftrucks kun je pallets op grote hoogte opslaan en met gemak weer naar beneden halen wanneer nodig. Dit zorgt ervoor dat je meer producten kunt opslaan in dezelfde ruimte, waardoor je magazijn efficiënter wordt.

Grootvakstelling

De grootvakstelling is een andere innovatieve oplossing om je magazijnruimte beter te benutten. Deze stellingen zijn geschikt voor het opslaan van grotere goederen die niet op pallets passen, zoals dozen, bakken en andere bulkitems. De grootvakstellingen hebben een verstelbaar rekken- en legbordsysteem, waardoor je de indeling van je magazijn flexibel kunt aanpassen aan de afmetingen van je producten.

Door gebruik te maken van grootvakstellingen kun je je magazijnruimte efficiënter gebruiken. Je kunt de beschikbare ruimte optimaal benutten door de hoogte en breedte van de stellingen aan te passen aan de afmetingen van je producten. Hierdoor kun je meer producten opslaan en bespaar je kostbare ruimte in je magazijn.

Optimale benutting van je magazijnruimte

De palletstelling en grootvakstelling zijn beide innovatieve oplossingen om je magazijnruimte beter te benutten. Met een palletstelling kun je de hoogte van je magazijn optimaal benutten, terwijl een grootvakstelling flexibel is in te delen voor verschillende afmetingen van producten. Door gebruik te maken van deze oplossingen kun je meer producten opslaan in dezelfde ruimte, wat resulteert in een efficiënter magazijn en kostenbesparingen. Bekijk de mogelijkheden en voordelen van deze oplossingen voor jouw magazijn en optimaliseer de benutting van je magazijnruimte.

Door Redactie