Vakantie

Frankrijk, het land van “le baguette”, “la tour eiffel” en natuurlijk niet te vergeten de beroemde overheerlijke “Croque Monsieur”. Maar Frankrijk heeft niet alleen iconische plekken en heerlijk eten, het heeft ook hele vakantieparken met alles erop en eraan. De parken van France Comfort zijn Franse vakantieparken waar je met het hele gezin naar toe kunt gaan. Oud of jong, er is altijd wel wat te doen voor jou of je gezin. Van glijbanen tot jeu de boules banen, je hebt voor ieder wat wils bij France Comfort.

France Comfort

Wat is France Comfort?

France Comfort is een bedrijf dat meerdere vakantieparken heeft staan in Frankrijk. Dit bedrijf is dan ook zeer bekend in de Franse vakantieparken markt. Met grote en mooie parken met nog mooiere huisjes heeft Francecomfort altijd wel een huisje dat jou schikt en blij maakt. Francecomfort heeft genoeg te doen op hun parken van gasten van alle leeftijden. Van zwembaden met glijbanen tot hele tennisbanen, ze hebben er werkelijk waar voor ieder wat wils. Voor de kleintjes zijn er ook genoeg dingen te doen, ze hebben er bijvoorbeeld een peuterbadje, maar ook kinderanimatie in het hoogseizoen. Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen, zo zijn er bijvoorbeeld fietsen te huur, en zijn er ook sfeervolle restaurants te vinden op het park. Verder zijn er voor de tieners nog normale zwembaden, glijbanen, genoeg activiteiten en nog veel meer.

Klantenreactie op Francecomfort

France Comfort

Over het algemeen zijn allen reacties op Francecomfort zeer positief. Dit geldt voor alle parken in het algemeen, al hebben sommige een hogere totaalscore dan andere. De totaalscore kan om meerdere redenen hoger of lager zijn dan andere parken. Zo heeft bijvoorbeeld niet elk park een zwembad, animatie of speeltuin. Maar over de huisjes zelf valt niks te klagen want dit is echt een goede kwaliteit.

Door Redactie