Geen zin om te koken maar wel zin in een lekkere maaltijd? Dan smaakt een pizza van Pizza Hut altijd! Pizza Hut is dé referentie voor pizza’s in België en ze zijn zelfs echte pioniers sinds 1958. Je bent dus zeker dat je een verrukkelijke pizza voorgeschoteld zal krijgen.

Pizza Hut is een echt begrip onder de liefhebbers van deze oorspronkelijk Italiaanse lekkernij. Laat die standaard diepvriespizza’s links liggen en verwen jezelf met een lekkere, ambachtelijk bereide pizza. De reacties van de vele klanten liegen er niet om, Pizza Hut is the place to be voor een heerlijke maaltijd.

Over de geldigheid van een code

Elke Pizza Hut kortingscode is anders en staat voor een ander soort voordeel. Met de ene bon profiteert u bijvoorbeeld van korting op een specifieke soort pizza zoals ‘10% korting op de 4-kazen pizza’.

Met de andere code profiteert u van korting op álle pizza’s maar is deze pas geldig bij aankoop van bijvoorbeeld 2 of 3 pizza’s. Een voorbeeld uit het verleden is bijvoorbeeld de ‘3 pizza’s voor 30 euro’ of ‘2 pizza’s voor 20 euro’.

Heeft u een kortingsbon gevonden en wilt u weten hoeveel u hiermee bespaart en waarop deze geldig is? Lees dan altijd even de voorwaarden goed door. Hierin vindt u namelijk waarop de kortingscode Pizzahut geldig is en hoeveel u hiermee profiteert.

Door Redactie